Managed hosting door True

Business Objects neemt ALG Software over

 

Business Objects, leverancier van Business Intelligence oplossingen, heeft een overeenkomst bereikt over de acquisitie van Armstrong Laing Limited, beter bekend als ALG Software, een leverancier van oplossingen voor profitability management en activity based costing. Met de overname is een bedrag gemoeid van zo'n 30 miljoen GBP (zo'n 56 miljoen USD). De afronding van de acquisitie wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2006.

ALG Software biedt Enterprise Performance Optimisation (EPO) software aan die gebruikt wordt voor profitability management, activity based costing, planning, en strategische business performance measurement. De oplossingen van ALG Software voor profitability management en activity based costing vormen een snel groeiend segment in de Enterprise Performance Management (EPM) markt en zijn complementair aan de bestaande EPM-oplossingen van Business Objects. ALG Software heeft sinds begin dit jaar een vestiging in Utrecht. Business Objects en ALG Software delen in Nederland klanten in uiteenlopende sectoren.

Sabine Palinckx, country manager Business Objects Benelux: “Dit is goed nieuws voor onze klanten. Door de toevoeging van ALG Software’s profitability management oplossingen aan ons EPM en BI aanbod, bieden we onze klanten een totaaloplossing voor performance management.”

Hans Zuijdendorp, country manager ALG Software Nederland: “De combinatie van Business Objects en ALG Software ligt voor de hand, zowel vanuit het oogpunt van beide bedrijven als vanuit het perspectief van onze klanten. Met ALG Software krijgt Business Objects de beschikking over een sterk portfolio en zeer getalenteerde medewerkers met een bewezen track record. Wij zijn er van overtuigd dat ALG Software een belangrijke bijdrage kan leveren aan het toekomstige succes van EPM bij Business Objects.“

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1700737). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.