Managed hosting door True

Microsoft spraakmakend

 

Microsoft brengt begin 2004 nieuwe software op de markt waarmee computers luisteren naar en spreken met gebruikers van diverse applicaties.

De softwareleverancier lanceerde woensdag een bètaversie van haar nieuwe Speech Server. Hiermee kunnen bedrijven diensten ontwikkelen die lijken op geautomatiseerde telefoonsystemen waarbij gebruikers middels spraak door de menu’s navigeren. De Speech Server moet begin 2004 op de markt komen. Volgens James Mastan, marketingdirecteur van Microsoft’s Speech Technologies-divisie, richt Microsoft zich met de Speech Server op dienstverleners die een intensieve interactie met klanten hebben, zoals de luchtvaartindustrie, de zorgsector en het bank- en verzekeringswezen. Gebruikers krijgen niet alleen toegang tot geautomatiseerde spraakdiensten via de telefoon, informatie kan ook overschakelen tussen audio en tekst indien een situatie hierom vraagt. Spraakherkenning is al geïntegreerd in bepaalde softwareproducten van Microsoft, waaronder Office-applicaties en de nieuwste versie van Windows XP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1607). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.