Managed hosting door True

Hechtere samenwerking Compuware en BEA

 

Compuware Corporation en BEA Systems hebben een uitbreiding van hun alliantie aangekondigd met betrekking tot product ontwikkeling en integratie.

De bedrijven gaan Compuware’s OptimalJ - de nieuwste, model gedreven, Java 2 Enterprise Edition (J2EE) ontwikkelomgeving - integreren met BEA’s WebLogic Workshop 8.1, een geïntegreerde visuele ontwikkelomgeving en runtime framework. Met deze alliantie bieden Compuware en BEA een uitgebreide en model gedreven ontwikkelomgeving waarmee ontwikkelaars van diverse ontwikkelingsniveaus J2EE applicaties kunnen bouwen, integreren, testen, implementeren en beheren.

Op dit moment ondersteunt Compuware OptimalJ BEA WebLogic Server 8.1 als een geïntegreerde testomgeving en implementatie platform voor applicaties die ontwikkeld zijn met OptimalJ. Eind januari 2004 is het service-pack beschikbaar voor OptimalJ klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/160620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.