Managed hosting door True

ICT&Logistiek buigt zich over 'Fit for the Future'

 

Op 8 en 9 november 2023 vindt er weer een editie van ICT&Logistiek plaats in de Koninklijke Jaarbeurs, met als thema is ‘Fit for the Future’. Centrale vraag is hoe je als organisatie grip houdt op logistieke operaties, nu en in de toekomst. Datagedreven logistiek kan hiervoor een uitweg bieden.

ICT&Logistiek is een ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Twee dagen lang biedt de vakbeurs inspiratie en informatie rondom het thema ‘Fit for the Future’. Inmiddels hebben zich al exposanten aangemeld, waaronder Slimstock, Actemium, Zetes, Zebra en Indicium.

In een toelichting op het thema laat beursmanager Corien den Ouden weten dat de sectoren transport en logistiek voor dezelfde uitdaging staan. 'De juiste goederen op het juiste moment op de juiste plek zien te krijgen. Dat is lastiger dan ooit tevoren. Klanten willen steeds meer gemak en snelheid, terwijl de beschikbaarheid van goederen geen vanzelfsprekendheid meer is. De wereld vraagt om een klimaatneutrale operatie, maar voor de uitvoering daarvan zijn nauwelijks nog mensen te vinden. Daarom gaan we tijdens ICT&Logistiek dieper in op de vraag hoe de sector zich klaar kan maken voor de toekomst.'

Op de komende beurseditie zal de nodige aandacht uitgaan naar verdere digitalisering. Elke dag zijn duizenden mensen in de logistiek bezig met administratieve of fysieke handelingen die tijd vergen en fouten veroorzaken. Door deze processen te automatiseren kunnen bedrijven met minder mensen meer werk verzetten, hun logistieke processen versnellen en tegelijkertijd hun dienstverlening verbeteren. En misschien wel het belangrijkste voordeel: digitalisering biedt de basis voor een datagedreven logistiek en betere beslissingen, aldus Den Ouden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7481679). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.