Managed hosting door True

Infinigate Nederland wordt distributeur van N-able

 

Infinigate Nederland is een nieuw distributiepartnerschap aangegaan met N-able. Voor N-able betekent het nieuwe partnerschap dat het klantenportfolio in Nederland sneller kan worden uitgebreid. Tegelijkertijd versterkt Infinigate in Nederland zijn productaanbod, waarmee het managed it-service providers (msp’s) en hun klanten uiteindelijk in staat stelt hun zakelijke groeidoelstellingen te bereiken.

Infinigate levert een compleet pakket van oplossingen, tools en diensten voor msp’s. N-able voorziet it-dienstverleners van softwareoplossingen waarmee zij systemen, data en netwerken van hun klanten kunnen monitoren, beheren en beveiligen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op een schaalbaar platform, met een veilige infrastructuur en tools om complexe it-ecosystemen te vereenvoudigen, en met mogelijkheden om te anticiperen op toekomstige it-behoeften.

N-able en Infinigate werkten al in meerdere Europese landen samen, Nederland wordt dar dus nu aan toegevoegd. N-able werkte over de hele wereld met distributeurs samen waarbij het gebruik maakt van de lokale marktkennis. Infinigate Nederland breidt door de distributieovereenkomst het portfolio van security-diensten voor msp’s uit. Zij kunnen hiermee beschikken over een schaalbare en toegankelijke oplossing voor het automatiseren, monitoren, beheren en beveiligen van functies in elke omgeving. Het richt zich daarbij op middelgrote en grotere bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7455144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.