Managed hosting door True

Vastgoedsoftwarebedrijf Zig koopt Casix

 

Zig, een softwareleverancier voor de vastgoedbranche uit Huizen, heeft softwarebedrijf Casix overgenomen. Dit bedrijf uit Roelofarendsveen biedt een cloudoplossing voor vastgoedonderhoud, waarin woningcorporaties en ketenpartners in één omgeving samenwerken om efficiënt en klantgericht onderhoudsverzoeken af te handelen.

Investeerder Main Capital stapte in november 2021 in bij Zig. De software van het bedrijf wordt gebruikt door woningcorporaties, studentenhuisvesters, institutionele beleggers en beheerders van commercieel vastgoed. Het belangrijkste product van de onderneming is een platform voor de bemiddeling van sociale-huurwoningen.

Met de acquisitie van Casix versterkt Zig zijn marktpositie op het gebied van digitalisering en stroomlijning van complexe verhuurmutatie- en onderhoudsprocessen. Met het gebruik van Casix worden onderhoudsprocessen versimpeld en overzichtelijk middels een gemeenschappelijk platform waar zowel aannemer als woningcorporatie op zijn aangesloten. Beide bedrijven hebben een focus op het gebruik van Cora en Vera, de sectorstandaarden. Met de toevoeging van Casix telt Zig circa honderdvijftig medewerkers.

Afgelopen mei nam Zig ook al Skarp over, een business intelligence-platform voor vastgoedorganisaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7438565). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.