Managed hosting door True

Snowflake opent klantkantoor in Amsterdam

 

Customer experience center Snowflake in Amsterdam

Clouddataspecialist Snowflake opent in Amsterdam-Zuid een customer experience center. Het is het tweede van het bedrijf wereldwijd.

Eerder opende het bedrijf, dat zich omschrijft als de Data Cloud, een dergelijk center in San Matteo, Californië. Nederland is als tweede aan de beurt. Bedoeling is dat bezoekers en (potentiële) klanten de technologie van Snowflake kunnen komen bekijken. ‘Er is een verdieping voorzien en specifiek personeel aangesteld om het customer experience center operationeel te runnen’, vertelt Alison Tierney, senior vice president EMEA bij Snowflake. Deze informatie werd meegedeeld in de marge van de Snowflake Summit in Las Vegas.

Snowflake had in Amsterdam-Zuid al een kantoor aan de Gustav Mahlerlaan, en die aanwezigheid wordt dus uitgebreid. Nederland is een belangrijke uitvalsbasis voor de groep, naast Dubai, Londen, Berlijn en Dubai. 'In de EMEA-regio heeft Snowflake negenhonderd medewerkers actie, waarvan er meer dan tweehonderd voor Snowflake de markt opgaan’, aldus Tierney. Een Europees hoofdkwartier heeft de groep niet.

Het bedrijf heeft groeiplannen in Europa. Het bedrijf denkt er aan om in EMEA op diverse locaties satellietkantoren uit te rollen. Ook zijn er, volgens Tierney, plannen om meer in te zetten op België als markt, een markt die vandaag vooral vanuit Nederland wordt bediend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7366615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.