Managed hosting door True

Schrokop Techone slokt QNP op

 

Techone verstevigt zijn positie in Zuid-Nederland door de overname van QNP uit Breda. De acquisitie past binnen de groeiambities van Techone om de leidende it-dienstverlener te worden voor het Nederlandse mkb.

QNP, dat meer dan dertig jaar bestaat, levert met een kleine vijftig medewerkers it- en communicatieoplossingen. HDe klantengroep bestaat uit mkb-bedrijven en zorginstellingen. In de regio wordt QNP veelal herkend aan het moderne pand waarin het bedrijf is gehuisvest.

QNP zal vanuit dat gebouw in Breda als zelfstandige unit blijven opereren, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van QNP betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het productaanbod van Techone.

Techone expandeert vooral door overnames. Jaarlijks worden zo’n tien acquisities gedaan. Afgelopen september werd Mc-Data uit Hellevoetsluis ingelijfd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7281626). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.