Managed hosting door True

Datacore blikt Mayadata in om container-opslag

 

Cloudopslag

Leverancier van software-defined storage Datacore lijft Mayadata in. De twee Amerikaanse bedrijven hadden sinds twee jaar een joint venture en nu vindt de inlijving plaats. Datacore is gecharmeerd van de oplossing die Mayadata biedt voor gegevensopslag bij workloads in een Kubernetes-containeromgeving.

Het is Datacore vooral te doen om het door Mayadata ontwikkelde OpenEBS, een product waarmee je in de cloud opgeslagen data efficiënt beschikbaar stelt aan toepassingen die draaien in een containeromgeving gebouwd in Kubernetes. In het jargon heet dit container-attached storage. Een container is een autonome softwareomgeving voor applicaties die je als geheel kunt plaatsen in, en verplaatsen naar, welke computeromgeving dan ook.

Datacore zelf is leverancier van software-defined storage en breidt zijn portfolio nu dus uit met een oplossing voor containeromgevingen. Volgens het bedrijf uit Florida gebruikt ruim de helft van de it-organisaties tegenwoordig container-technologie. Zij zouden zijn geholpen bij opslagproducten die speciaal zijn gebouwd voor de schaalbaarheid, beschikbaarheid, beheerbaarheid en beveiliging van hun container-gebaseerde toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7276001). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.