Managed hosting door True

Integratie-expert Enable U lijft concurrent JNet in

 

De Delftse it-onderneming JNet komt in handen van Enable U uit Amsterdam. Beide bedrijven leveren software voor de integratie van uiteenlopende it-systemen. Ze zijn actief in de publieke sector, onderwijs, zorg, energie, telecom en de financiële sector.

Enable U levert webgebaseerde integratiesoftware om systemen aan elkaar te koppelen zodat documenten en gegevens veilig zijn uit te wisselen. Het bedrijf is in 2005 opgezet door Kees Neven en Frank Arts. Een van de markten waarop de onderneming zich richt, is de lokale overheid. In deze markt is ook JNet geen onbekende integratiespecialist. Beide bedrijven bieden toepassingen die gemeenten en overheden helpen bij onderlinge data-uitwisseling.

Visie

De twee ondernemingen hebben de visie om integratievraagstukken te standaardiseren in aanpak, architectuur en levering. Hierdoor worden oplossingen schaalbaar en zijn ze sneller, goedkoper en veiliger te realiseren. De overname moet de dienstverlening efficiënter maken en het gecombineerde bedrijf klaarstomen voor internationale expansie.

De overname van JNet door Enable U is grotendeels mogelijk gemaakt door een investering van Vortex Capital Partners, sinds vorig jaar eigenaar van Enable U. Het Amsterdamse bedrijf heeft ook klanten in andere sectoren, zoals Vodafone, Achmea, Saxion Hogeschool en Dela.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7235995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.