Managed hosting door True

Conclusion koopt bi-expert Hot Item

 

Puzzel

De Utrechtse it-dienstverlener Conclusion neemt Hot Item over. Dat bedrijf uit Amsterdam levert diensten op het vlak van business intelligence (bi) en analytics. Conclusion krijgt toegang tot nieuwe datadiensten en wil met de aankoop zijn marktpositie op dit gebied verbeteren.

Hot Item is een business intelligence (bi)- en analytics-dienstverlener met 250 medewerkers. Het verzorgt advanced analytics en big data engineering, competentieontwikkeling voor datagedreven organisaties, beheer van hybride data-omgevingen en databeheer voor pensioenfondsen.

Conclusion focust zich als it-dienstverlener op bedrijfstransformaties. De organisatie beschikt over 25 dochterondernemingen, zoals Amis, Conclusion Connect en Yellowtail, die elk een eigen specialisatie hebben. De groep heeft 1.750 medewerkers in dienst.

Via de overname van Hot Item verbreedt en versterkt Conclusion zich op het gebied van datagedreven implementaties op het snijvlak van business en data technologie, datamanagement en integraties.

De overname moet nog goedgekeurd worden door de Autoriteit Consument en Markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7101100). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.