Managed hosting door True

T&T koppelt zich aan Exxellence Groep

 

Combinatie

Exxellence Groep, een aanbieder uit Hengelo van softwareoplossingen en advisering gericht op de lokale overheidsmarkt, heeft zijn tweede overname binnen. Na Zaaksystemen.nl sluit nu T&T Compet&t zich aan bij de groep. Dit Eindhovense bedrijf levert aan (semi)overheidsorganisaties en pensioenfondsen software voor koppelingen met basisregistraties. De transactie is ondersteund door Main Capital dat sinds begin maart meerderheidsaandeelhouder van Exxellence is.

Met de software van T&T kunnen klanten realtime-verbinding leggen met basisregistraties, zoals de Basisregistratie Personen (BRP), het Handelsregister (HR), de Basisregistratie Adressen Gebouwen (BAG) en het Pensioenregister. De BRP is het grootste register: er worden door T&T ongeveer vijfhonderd BRP-aansluitingen verzorgd voor klanten die gezamenlijk zo'n 170 miljoen personen volgen en meer dan 32 miljoen bevragingen per jaar uitvoeren.

Het bedrijf uit de Lichtstad, opgericht in 1976, bedient 350 klanten, waaronder het UWV, het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, APG, de Sociale Verzekeringsbank en gemeente Rotterdam. 

Met de aankoop van T&T bouwt Exxellence Groep zijn productportfolio verder uit. Deze tweede overname is gericht op de integration layer van het overheids-softwarelandschap. Nieuwe overnames zijn in aantocht. Het bedrijf heeft de ambitie om tegenwicht te kunnen bieden aan de grotere spelers in de markt, zoals Pinkroccade en Centric. Bij Exxellence werken circa honderdvijftig man die circa vijfhonderd klanten bedienen.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7049268). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.