Managed hosting door True

Digital Power legt definitief beslag op Maneros

 

Nam Digital Power eind 2018 al een belang in Maneros, vandaag kondigt het Amsterdamse data-consultancybureau aan dat het zijn zusterbedrijf overneemt. De bedoeling is om Maneros, dat thuis is op het gebied van data science en -engineering, volledig te integreren. Daarmee verdwijnt de bedrijfsnaam van de markt.

Digital Power en Maneros zijn al gezamenlijk actief voor organisaties als ASML, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de NS en de Belastingdienst. Nu de overname is afgerond, komen de consultants uit het Maneros-team in dienst van Digital Power. Verder gaat mede-oprichter van Maneros, Victor van den Broek, zich bezighouden met het vergroten van de Digital Power-expertise op het vlak van data science en -engineering. Zijn broer Marnix gaat zich focussen op de partnerorganisatie Cubonacci.

Volgens René de Boer, directeur van Digital Power, is de overname van Maneros al voor de coronacrisis in gang gezet. ‘Ondanks de huidige ontwikkelingen in de markt door het virus, gaat het goed met onze organisatie.’ Meer, momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een - na Amsterdam - tweede locatie in Den Bosch.

De Digital Power groep telt nu vier bedrijven. Begin 2019 sloot machine learning-startup Cubonacci zich aan bij. Afgelopen december nam de groep het voormalige moederbedrijf Adversitement over, waarna de technologische dochters Datastreams en Actuals volgden.

Digital Power profileert zich nu als een team van specialisten met expertise op het gebied van data analytics, technical web analytics, customer experience, data science en data engineering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6909433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.