Managed hosting door True

Businesscom lijft Futura ICT in

 

MBO handen samenwerking overname

Ict-distributeur Businesscom neemt branchegenoot Futura ICT over. Dat bedrijf uit Ede, voorheen bekend als Nextel, biedt producten en diensten op het gebied van ict en data, waaronder wifi-netwerken, voip en cybersecurity. Via de overname voegt Businesscom nieuwe producten toe aan zijn portfolio. Dit met het doel om zijn marktpositie in de Benelux te verbeteren.

Businesscom, met vestigingen in Veghel (Nederland) en Merchtem (België), bedient zo’n 1.400 resellers in het mkb- en het grootzakelijke-segment. Het biedt producten op het gebied van telecom, ict en cloud van leveranciers zoals My-Connect, Mitel, Unify, ClearVox, Jabra, Gigaset, Ascom, Spectralink en Netgear.

De distributeur nam in 2015 Televersal over, wat naar eigen zeggen zorgde voor een groei in producten en klanten. Echter miste Businesscom nog dataproducten in zijn portfolio. Om die reden lijft het de distributeur Futura ICT in. Dat bedrijf biedt ict-producten en -diensten van Alcatel-Lucent Enterprise, Extreme, Barracuda, Cynet, Altitude, NEC en Lancom.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6873887). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.