Managed hosting door True

Dell EMC-cto Hans Timmerman met pensioen

 

Hans Timmerman

Hans Timmerman, technisch directeur (cto) van Dell EMC Nederland, gaat met pensioen. Hij is 17,5 jaar werkzaam geweest voor de organisatie en neemt nu afscheid. Hij blijft nog wel in de ict-sector werken en gaat aan de slag als directeur bij vastgoedspecialist Fortierra in Den Haag.

‘Deze week neem ik in verband met mijn ‘verplichte’ pensionering na 17,5 jaar afscheid van Dell EMC. Met mooie herinneringen en ervaringen; prachtige collega’s, klanten en partners. Dell Technologies: een fantastisch bedrijf’, schrijft Timmerman in de aankondiging van zijn vertrek op zijn website.

De voormalige cto blijft actief in de ict-sector. In september start hij als directeur bij Fortierra, leverancier van ict-producten en -diensten aan de vastgoedsector. Samen met oprichter Fred Baptist wil hij die organisatie uitbouwen tot ‘een essentiële data-dienstverlener’ in de wereld van 'wonen-als-een-service', waarbij het onderhoud van de woning als een dienst wordt afgenomen.

Hierbij focust Timmerman zich op digitaal ontwerpen, ondersteund door integrale systems engineering, gebaseerd op Europese standaarden en datamodellen, informatie lifecycle management, open data, digitale transformaties en nieuwe ‘intelligence’.

Hans Timmerman is Computable-expert en heeft in de afgelopen jaren diverse artikelen geschreven

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787578). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.