Managed hosting door True

Newchannel wordt Benelux-distributeur Bacula Systems

 

It-distributeur Newchannel uit Zoetermeer gaat de distributie verzorgen voor Bacula Systems in de Benelux. Het betreft enterprise back-up- en recovery-oplossingen voor datacenters, msp's en het mkb.

Aristide Caraccio, salesverantwoordelijke van Bacula Systems, geeft aan dat het Newchannel kiest omwille van zijn ervaring in de Benelux it-industrie. Ook geeft hij aan dat de software van het bedrijf vooral geïmplementeerd wordt bij grote datacenters en overheden.

Geen extra kosten voor back-up

‘Bacula’s oplossing voldoet aan de eisen van msp’s, hostingbedrijven, mkb en grote onderwijsinstellingen, terwijl de modernisering van hun disaster recovery-infrastructuur en het verminderen van operationele kosten hiermee in beeld komt', aldus Raymond Kreefft, ceo en mede-oprichter van Newchannel.

Het SaaS-model van Bacula is volgens hem dan ook het antwoord op de exploderende groei in data in zijn algemeenheid, waarbij Bacula geen extra kosten rekent voor de hoeveelheid data die wordt geback-upt.

New Channel is een value add distributeur gericht op het leveren van beveiligings- en managementoplossingen via een reseller kanaal in de Benelux. Het bedrijf, opgericht in 2011, is gevestigd in Zoetermeer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6698347). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.