Managed hosting door True

Simply Deliver treedt toe tot iShare-netwerk

 

vrachtwagen

Het Rotterdamse Simply Deliver heeft als eerste it-bedrijf in Nederland het toetredingsproces van het logistieke afsprakenstelsel iShare succesvol afgerond. De startup mag nu het logo van IShare-deelnemer voeren.

Simply Deliver, opgericht in 2017, levert een slimme cloud-oplossing voor delivery management waarmee verladers en logistieke dienstverleners zendingen kunnen volgen die ze uitbesteden aan andere vervoerders. Dat doen de gebruikers van Simply Deliver met een app waarmee ze het ophalen en afleveren van zendingen plannen en volgen en een digitaal bewijs van aflevering ontvangen.

Verificatie

Dankzij het afsprakenstelsel hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat hun data veilig en betrouwbaar gedeeld wordt. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of niet eerder met elkaar data hebben gedeeld. Osman Akdemir, oprichter van Simply Deliver, geeft aan dat klanten die gebruikmaken van de cloud-oplossing dankzij IShare de zekerheid hebben dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn. ‘Onze volgende stap is om nu de iShare-specificaties toe te passen bij de data-integratie met onze partners Jorr-it en Yellowstar.’

iShare

IShare is een een afsprakenstelsel tussen logistieke bedrijven. Een zegsvrouw stelde tijdens de introductie in mei 2018 dat vertrouwen essentieel is. ‘Met deze (technische, juridische, operationele en functionele) afspraken wordt als het ware een ‘ring van vertrouwen’ gecreëerd waarbinnen partijen drempelloos data kunnen delen. Om iShare in gebruik te nemen, moeten partijen een aanpassing doen aan hun eigen software of hun it-leverancier vragen dat te doen.' Onder meer Globis en Yellowstar Solutions zijn softwarepartners van het netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6671437). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.