Managed hosting door True

Commvault stelt Copaco aan als distributeur BeLux

 

Back-up- en herstelspecialist Commvault heeft Copaco aangesteld als distributeur voor België en Luxemburg. Copaco en Commvault werken al jaren samen in Nederland.

De deal betekent dat Commvault-resellers in de BeLux-markt nu kunnen kiezen uit meerdere distributeurs. Na de succesvolle samenwerking in Nederland met Copaco, was dat een logische stap, klinkt het.

‘Commvault is een volledig kanaal-georiënteerde onderneming en onze business steunt sterk op onze partners en de manier waarop ze de diverse noden van onze klanten kunnen inlossen’, zegt Nasreen Husain, partner business manager for Belux bij Commvault. ‘Over de jaren hebben we een rijk en divers partnerecosysteem opgezet, waarin de distributeurs een kritieke rol spelen. We zijn blij dat Copaco ons vervoegt nu we dat ecosysteem verder uitbreiden en organisaties helpen om de controle over hun data te behouden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6625405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.