Managed hosting door True

Draka levert 350.000 meter kabel voor mega-mall

Opdracht voor mega-complex in Leidschendam in samenwerking met technische Unie

 

Draka levert ruim 350.000 meter Cca-kwaliteitskabel voor Mall of the Netherlands.

Draka levert ruim 350.000 meter kabel voor de Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dit winkelcentrum, voorheen bekend onder de naam Leidsenhage, moet met 280 winkels, restaurants en amusementsvoorzieningen het grootste winkelwalhalla van ons land worden. Het complex moet in de eerste helft van 2020 open gaan.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield wil Leidsenhage veranderen in een viersterren winkelcentrum van 117.000 vierkante meter. De directievoering voor de bouw van de Mall of the Netherlands ligt in handen van projectbureau DVP en Techniplan Adviseurs. Als een van de nevenaannemers is Energie Techniek (onderdeel van Nexton) verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties en het geluid. Het bedrijf gaat voor bijna alle bekabeling in zee met Draka, onderdeel van de Prysmian Group.

Het Delftse bedrijf levert ruim 350.000 meter Cca-kabel voor zowel voeding (variërend van 3G2,5mm2 tot 240 mm2), signalering (inclusief gbs) als dataverkeer. Het betreft gecertificeerde, brandbestendige CPR-kwaliteitskabels. Draka en partner Technische Unie leveren bijna alle kabels uit voorraad en op afroep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6440612). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.