Managed hosting door True

HCL versterkt zich met Amerikaanse data-expert Actian

 

Deal handen schudden overname

Het Indiase ict-concern HCL Technologies neemt samen met investeerder Sumeru Equity Partners Actian Corporation over. Dit is een Amerikaanse aanbieder van databeheeroplossingen. Het bedrijf levert onder andere een snelle database voor kolomanalyses. Het overnamebedrag bedraagt zo'n 330 miljoen dollar.

HCL en Sumeru zetten voor de overname een joint venture op waarin de Indiase speler een belang heeft van 80 procent en de investeerder een belang van 20 procent neemt.

Actian, gevestigd in het Californische Palo Alto, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van hybride datamanagement, cloudintegratie en analyseoplossingen. Producten zijn onder andere de kolomdatabase Actian Vector, het cloud-data-integratieplatform Actian DataConnect, en Actian X, een hybride database voor operationele analyses.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6339512). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.