Managed hosting door True

HPE Complete verwelkomt Commvault

 

Back-up specialist Commvault is toegetreden tot het resellerprogramma Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete. Dit programma voorziet in een marktplaats voor infrastructuuroplossingen die door HPE zijn gevalideerd. De partners van HPE kunnen vanaf nu ook softwareoplossingen van Commvault voor databescherming aan klanten leveren.

 ‘We bieden met Commvault partners en klanten de mogelijkheid om door HPE geteste en goedgekeurde software van Commvault aan te schaffen op basis van het HPE Complete-programma’, zegt Patrick Osborne, storage-directeur bij HPE. ‘Ze kunnen nu een beroep doen op de software van Commvault voor het reduceren van de complexiteit, het verplaatsen van data tussen omgevingen op locatie en in de cloud, het waarborgen van de veiligheid en herstelbaarheid van data en het opdoen van waardevolle inzichten.’

Dankzij de hechtere samenwerking met HPE is Commvault naar eigen zeggen in staat om een vooraf geteste oplossing voor databescherming voor primaire en secundaire opslagtoepassingen aan te bieden in de vorm van het Commvault Data Platform en de Commvault HyperScale-technologie.

De HPE Complete Commvault Software is verkrijgbaar via directe en wereldwijde resellerkanalen van HPE.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6316739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.