Managed hosting door True

Data Excellence koopt branchegenoot ITCG

 

Overname handen schudden

Datamigratiespecialist Data Excellence uit Nieuwegein heeft branchegenoot ITCG Projects overgenomen. Hiermee breidt de organisatie zijn portfolio ors uit. Dit helpt in de strategie om ‘een leidende datamigratiespecialist in Europa te zijn’. Financiële details over de overname worden niet bekend gemaakt.

Data Excellence, opgericht in 2009, biedt datamigratie-oplossing voor financiële dienstverleners, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen. Daarnaast levert het diensten aan telecombedrijven en de overheid. De organisatie werkt samen met diverse partners.

ITCG is opgericht in 1998 en helpt organisaties met het uitvoeren van datamigraties, het implementeren van data warehouses en het verbeteren van datakwaliteit. Het richt zijn dienstverlening op de (semi)overheid, uitgevers, telecommunicatie, woningcorporaties, utilities en finance. Dit doet het vanuit kantoren in Groningen en Breda.

Via deze overname van ITCG krijgt Data Excellence toegang tot nieuwe domeinkennis en kan het een grotere markt bedienen. De bedrijven fuseren, wat resulteert in een team van ruim vijftig datamigratiespecialisten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6309042). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.