Managed hosting door True

Cloudian start nieuw dataprogramma voor partners

 

Partnerprogramma

Cloudian, leverancier van enterprise object storage-systemen, lanceert vandaag zijn Data Management Partners Program. Doel van dit partnerprogramma is organisaties voorzien van geavanceerde producten voor databeheer in combinatie met de onbeperkt schaalbare object storage-oplossing van Cloudian. Deze oplossingen bieden bedrijven een antwoord op hun huidige en toekomstige problemen rond ongestructureerde data.

‘Ongestructureerde data groeit jaarlijks met meer dan vijftig procent’, zegt Michael Tso, medeoprichter en ceo van Cloudian. ‘Ict-managers hebben daarom een probleemloos schaalbare oplossing nodig in plaats van een tijdelijke stoplap. Dit nieuwe partnerprogramma biedt bedrijven toegang tot oplossingen voor gebruiksscenario’s die de meeste opslagcapaciteit vergen, zoals databescherming, gegevensbeheer en het archiveren van media. Klanten kunnen deze schaalbare oplossingen op eenvoudige wijze in gebruik nemen om hun infrastructuur direct te vereenvoudigen, de opslagkosten tot zeventig procent terug te dringen en op de lange termijn te voorzien in hun behoeften op het gebied van databeheer.’

Het Data Management Partners Program van Cloudian biedt directe oplossingen voor problemen rond de opslagcapaciteit in datacenters. Deze vormen datasilo’s om tot één onbeperkt schaalbare omgeving. De focus van het programma ligt op het vereenvoudigen van datacenterprocessen en het reduceren van de kosten. De partners van Cloudian leveren oplossingen voor diverse toepassingsscenario’s op het gebied van databeheer, zoals databescherming, databeheer tijdens de hele levenscyclus, actieve archivering van media en bestanden uitwisselen en synchroniseren.

Channel Awards 2017

Cloudian is genomineerd als channel challenger voor de Channel Awards 2017. Zij kregen deze nominatie voor de uitbreiding van hun partnernetwerk, onder andere met de distributeur BigTec en ADN Distributie. Bekijk alle genomineerde channel challengers, alle genomineerden van de Channel Awards 2017 of breng direct je stem in één of meerdere categorieën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6171116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.