Managed hosting door True

Scribe is op zoek naar nieuwe partners

‘We zijn de loodgieters van de it’

 

Big data

De Amerikaanse leverancier van data-integratieoplossingen Scribe is op zoek naar partners in Nederland om de business in ons land te laten groeien. Computable spreekt met Henk Adriaans, director EMEA en marketing manager EMEA Maarten Westdorp over de firma en de toekomstplannen.

Adriaans: ‘Veel bedrijven hebben verschillende systemen met eigen data. Data-integratie is belangrijk voor firma’s om op basis van data hun omzet en business value te optimaliseren. We werken in Nederland samen met zo’n 92 salespartners en zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die met ons in zee willen. Scribe werkt via een platform dat als basis dient voor de data-integratie. Het samenvoegen van verschillende data wordt snel complex. Wij proberen een zo eenvoudig mogelijk en zo transparant mogelijk platform te bieden, zodat de eindgebruiker het overzicht behoudt.’ 

Cloud

‘Scribe is vooral actief bij datamigratie, waarbij het in 80 procent van de gevallen ook gaat om integratie, bij het opschonen van data en bij de invoering van een nieuw systeem. De cloud zorgt er ook voor dat data-integratie een steeds hogere prioriteit krijgt. Klanten verwachten dat alles connected en geïntegreerd is’, vertelt Westdorp.

Toekomst

Voor de toekomst voorspelt Scribe dat data-integratie nog eenvoudiger wordt, dat er meer standaardisatie komt en dat het in een totaalpakket meegenomen wordt. Zowel Adriaans als Westdorp verwachten ook dat er in veel bedrijven een chief data officer (cdo) wordt aangesteld die enkel verantwoordelijk is voor de integratie van data. Daarnaast is er volgens het duo steeds meer vraag naar flexibele bedrijfsprocessen waarbij nieuwe systemen sneller in gebruik genomen worden. ‘Integratie is nooit klaar. Bedrijven willen graag in één keer over naar een nieuw systeem. Scribe biedt een visuele weergave van de data waarbij data verplaatst kan worden via een drag-and-drop systeem. Hierdoor zie je als gebruiker direct wat je doet en wat voor gevolgen het verplaatsen van data heeft. Ik zie ons als loodgieters van de it, we zorgen ervoor dat alle data perfect met elkaar verbonden is’, besluit Adriaans.

Conferentie

Voor (toekomstige) partners en eindgebruikers organiseert Scribe van 5 tot 9 september een User Conference in Amsterdam. Hierbij worden ‘best practices’ gedeeld en aandacht besteed aan hoe de technologische innovaties van de leverancier kunnen worden ingezet bij bedrijven. Daarnaast kunnen bezoekers trainingen volgen voor verschillende producten van de firma.

Achtergrond

Scribe is onlangs verkozen tot ‘leader’ in het Forrester WaveTM iPaaS for Dynamic Integration-rapport. Het rapport, uitgebracht door Forrester Research, evalueerde de acht belangrijkste leveranciers van integratieplatformen as a service (iPaaS) gebaseerd op 32 criteria, waaronder de sterkte van het huidige aanbod, productstrategie, kosten, beheerfunctionaliteit en omzetgroei.

Het EMEA hoofdkantoor van Scribe is gevestigd in Den Haag. Er werken vijftien werknemers, waaronder veel expats. De van oorsprong Amerikaanse firma is opgericht in 1995. In eerste instantie lag de focus op hoe crm-applicaties en data geïntegreerd konden worden bij bedrijven. Nu biedt de firma integratieplatforms aan die bedrijven de mogelijkheid bieden om hun data te integreren. Ook levert Scribe een cloud-based integratieplatform ‘as a service’ (iPaas). Scribe rekent KPMG, Barclay’s en Nikon onder zijn klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5806602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.