Managed hosting door True

Kraan koppelt via NCCW aannemer met corporatie

 

Kraan Bouwcomputing heeft een NCCW-koppeling opgeleverd die ervoor zorgt dat het systeem van hun klant, bouwbedrijf Bakker Arkel, koppelt met het systeem van corporatie QuaWonen. Hierdoor worden automatisch reparatieverzoeken van de corporatie naar aannemer gestuurd.

De koppeling is ontwikkeld op basis van voorlopers van Kovra-berichten, de standaard op het gebied van elektronische uitwisseling tussen woningcorporaties en aannemers. Bakker Arkel wilde niet langer wachten op andere initiatieven in de markt en nam het heft in eigen hand om zo meer voordeel te kunnen bieden aan zijn opdrachtgever woningcorporatie QuaWonen.

Door de koppeling tussen beide systemen wordt Bakker Arkel gevoed met duizenden reparatieverzoeken die de huurders van QuaWonen melden bij de corporatie. Er komt bij dit proces geen papier meer kijken en reparatieverzoeken overtypen is verleden tijd. Bouwbedrijf Bakker Arkel kan op zijn beurt realtime inzicht geven aan de corporatie, over de planning en status van het werk.

Door de systemen te koppelen kan elke partij zijn eigen werkwijze en informatie blijven hanteren en registeren en wordt enkel de data uitgewisseld die benodigd is voor uitvoering van het werk. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het reparatieverzoek eerder kan worden ingepland en de klacht eerder kan worden verholpen, wat resulteert in een hogere bewonerstevredenheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5752743). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.