Managed hosting door True

Ingram Micro distribueert exclusief Dropbox Business

 

Distributeur Ingram Micro voegt Dropbox Business toe aan zijn portfolio. De document sharing service is exclusief verkrijgbaar voor Ingram Micro-klanten in Nederland. Omdat de behoefte aan flexibele en vooral veilige toegang tot bestanden en data steeds belangrijker wordt, is de toevoeging van Dropbox een strategische aanvulling op het groeiende cloud aanbod van Ingram Micro, aldus de distributeur.

Dropbox biedt een bedrijfsoplossing voor het delen en synchroniseren van en het samenwerken met bestanden via de cloud. Cloud file sharing is volgens Ingram Micro hard op weg om één van de snelst groeiende oplossingen te worden in de technologiesector van vandaag. 

Het strategisch partnerschap dat Dropbox met Ingram Micro heeft gesloten is een grote stap richting de toekomst voor beide bedrijven. Dat laat Marc De Antoni hoofd van channel sales bij Dropbox voor de Benelux weten. De Antoni: ‘Voor Dropbox is Ingram Micro een belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van het resellerkanaal in Nederland. De pre- en post-sales ondersteuning van Ingram Micro is hierbij essentieel om het Dropbox platform optimaal aan de resellers aan te kunnen bieden. Met ruim 4,7 miljoen actieve Dropbox consumenten in Nederland verwachten we dat er een enorm marktpotentieel ligt voor Dropbox Business in het bedrijfsleven. De zakelijke oplossing van Dropbox biedt bedrijven een verantwoorde oplossing om controle te verkrijgen over het dataverkeer.’

Verbeterde positie

Ingram Micro is blij met de Europese distributieovereenkomst met Dropbox. Dit geeft Ingram Micro de mogelijkheid de bestandsservice aan te bieden via het cloud portfolio en zodoende via de 'Cloud Marketplace'. De toevoeging van Dropbox aan het cloud portfolio betekent volgens Joost Fhij, senior regional manager Benelux cloud bij Ingram Micro niet alleen een verbeterde marktpositie, maar versterkt het cloud-aanbod van de distributeur significant om zijn resellers en hun eindklanten nóg beter van dienst te zijn.’

Dropbox Business is per direct verkrijgbaar in Nederland en zal gedurende het jaar beschikbaar komen in de rest van Europa. In het tweede kwartaal van dit jaar zal Dropbox Business tevens verkrijgbaar zijn via de 'Cloud Marketplace' in Nederland.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5692851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.