Managed hosting door True

Karmac lijft branchegenoot DocCare in

Niet duidelijk of alle 85 medewerkers hun baan houden

 

Documentdienstverlener Karmac uit Lelystad heeft branchegenoot DocCare uit Tiel overgenomen. Als gevolg van die overname verhuizen de werkzaamheden van DocCare naar Lelystad en Almere. Het is nog niet duidelijk hoeveel van de 85 medewerkers zullen meegaan naar Flevoland. Daarover valt aan het einde van de verhuizing een besluit. Dat meldt de leverancier in een bericht over de overname.

DocCare levert voornamelijk documentdiensten aan zorgintstellingen. Volgens de koper worden dagelijks 150.000 documenten en declaraties uit de zorgsector verwerkt. De overname is gefinancierd door investeringsmaatschappij Pitteloo Capital. Dat bereikte met DocCare-eigenaar Famed overeenstemming over de overname.

De verhuizing van DocCare naar Almere en Lelystad zal de komende maanden plaatsvinden en naar verwachting voor 1 juli 2015 worden afgerond.

DocCare

DocCare is ruim veertig jaar actief als zakelijk dienstverlener op het documentlogistieke vlak. DocCare verwerkt inmiddels voor veel zorgverzekeraars en volmachthouders de papieren en elektronische schadedeclaraties. De laatste jaren is hier het verwerken van polisaanvragen, mutaties en scannen van dossiers aan toegevoegd.

Karmac

Karmac Groep bestaat uit vier onderdelen. Informatie & Innovatie, dat zich richt op digitalisering, backoffice outsourcing en consultancy. Karmac Facilitair (gegevensopslag en archieven), Karmac Bibliotheek Services en Karmac Boeken (vooral lesmateriaal).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5253848). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.