Managed hosting door True

Qlik neemt Vizubi over om NPrinting

 

Softwareleverancier Qlik heeft voor een onbekend bedrag Vizubi en zijn Nprinting-productlijn overgenomen. Vizubi is sinds 2013 Qlik-partner en de Nprinting-applicatie wordt toegevoegd aan Qlikview. Nprinting stelt organisaties in staat om visueel aantrekkelijke rapportages te maken op basis van gegevens en analyses uit Qlikview.

De rapportages kunnen gegenereerd worden in diverse populaire formats, zoals Microsoft Office, Pixelperfect, pdf en html. Door de toevoeging van het Nprinting productportfolio fungeert Qlikview nu als totaalplatform voor zowel guided analytics als rapportages. Hierdoor kunnen organisaties aanzienlijk kosten besparen door overbodige business intelligence-oplossingen van de hand te doen.

Doordat data steeds belangrijker wordt, neemt ook de behoefte toe om de kracht van interactieve en collaboratieve analytics te combineren met geautomatiseerde rapportages. Qlikview Nprinting verbindt direct met bestaande Qlikview-applicaties en biedt de mogelijkheid om op basis van data en visualisaties rapportages te maken door middel van een eenvoudige drag-and-drop functionaliteit. Zodra de rapporten eenmaal gegenereerd zijn, kunnen gebruikers eenvoudig terug navigeren naar Qlikview voor verdere analyse. De interface stelt gebruikers in staat om rapportages centraal in te plannen, te produceren of te delen met anderen en bovendien kunnen rapporten direct worden opgevraagd in Qlikview-applicaties.

Qlikview Nprinting biedt diverse functionaliteiten om de juiste rapportages te delen met de juiste personen, zowel ad-hoc als gepland. Op basis van specifieke filters, e-mailadressen, afdelingen en wachtwoorden kunnen ontvangers worden geïdentificeerd. Daarnaast is er een scala aan mogelijkheden om de rapportages te distribueren. Gebruikers kunnen rapportages bijvoorbeeld per e-mail versturen, opslaan in bepaalde directories of publiceren op een website. Bovendien kan met Qlikview Nprinting ook automatisch een rapport gegenereerd worden wanneer er aan specifieke voorwaarden en triggers wordt voldaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5237155). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.