Managed hosting door True

Delaware Consulting lijft Opendocs in

 

Handen schudden

Opendocs uit Den Bosch is in handen gekomen van Delaware Consulting Nederland. Door deze overname krijgt Delaware de beschikking over aanvullende expertise op het gebied van enterprise content management (ecm). Opendocs is gespecialiseerd in de platformen Microsoft Sharepoint en Open Text Content Server (Livelink) en wederverkoper/partner van werkstroom-leverancier K2. Er werken een man of twaalf bij Opendocs. Het Belgische Delaware Consulting investeert al een paar jaar in het versterken van zijn positie in Nederland, met name op het vlak van informatiemanagement.

Opendocs bouwde de voorbije jaren een marktpositie op als implementatiepartner in informatiemanagementprojecten. Naast kennis van het Opentext-productportfolio kan het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch referenties van Sharepoint- en K2-implementaties voorleggen. Met de overname haalt Delaware Consulting in Nederland een aantal extra experts op het gebied van informatiemanagement binnen. Versterking op dit vlak is ook een doel van het groeiplan waarmee medio 2012 werd gestart.

Delaware Consulting Nederland richt zich op it-diensten rond SAP, Microsoft en Open Text en opereert in Nederland vanuit vestigingen in Eindhoven en Den Bosch (in de buurt van het SAP-hoofdkantoor in Nederland). Medio 2010 breidde Delaware Consulting zijn Nederlandse managementteam uit met Roel Winter en Jan-Bernard Blaas, beiden afkomstig van het Nederlandse managementteam van SAP-dienstverlener Itelligence.  

Met de uitbreiding van het directieteam wilde de Belgische ict-dienstverlener zijn groeiplannen in Nederland versneld realiseren. Binnen een paar jaar moet de Nederlandse afdeling zijn uitgegroeid van een club met 25 consultants tot een ploeg van zo'n 75 man die met name op de SAP- en Open Text-platforms een onderscheidende rol in de markt spelen. Met de overname van Opendocs is er een nieuwe stap gezet om dat doel te bereiken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5172879). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.