Managed hosting door True

BCT verhuist vier vestigingen naar Sittard

 

Leverancier van enterprise management Information (eim)-oplossingen BCT verhuist op 1 juli 2015 naar Sittard. Het bedrijf, dat momenteel Nederlandse kantoren heeft in Amstenrade en Brunssum, neemt zijn intrek in het huidige gemeentelijk bestuurscentrum in die plaats. BCT brengt alle Nederlandse medewerkers vanuit vier decentrale kantoren samen in één centraal pand.

BCT begon in 1985 als kleine Zuid-Limburgse onderneming. Inmiddels heeft het bedrijf bijna tweehonderd medewerkers en drie vestigingen in Amstenrade en één in Brunssum. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Duitsland (Aken) en België (Lanaken). BCT had in 2013 een jaaromzet van bijna zeventien miljoen euro.

‘De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en willen dat in de toekomst blijven doen’, zegt operationeel directeur Jos Bischoff. ‘Daar hoort een modern, centraal en goed bereikbaar kantoorgebouw bij. In 2015 vieren we ons dertigjarig jubileum en dat is voor ons een mooi moment om te verhuizen naar het nieuwe pand in Sittard.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5141824). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.