Managed hosting door True

Euroscript laat oog vallen op Sloveens Infotehna

 

Mark Evenepoel en Elvis Pacelat, algemeen directeur van respectievelijk Euroscript en Infotehna, bekrachtigen de overname-overeenkomst met een handdruk.

Het Luxemburgse Euroscript International heeft Infotehna overgenomen, een softwareaanbieder uit Slovenië op het gebied van contentmanagement in de biowetenschappen. Infotehna, dat hoofdkwartier houdt in het Sloveense Nov mesto, is met name gespecialiseerd in software voor regelgeving & naleving. Voor Euroscript, specialist in enterprise content management (ecm)-systemen, betekent de overname een versterking van zijn positie als ecm-leverancier bij biowetenschappen wereldwijd.

Het merendeel van de aandelen is gekocht van de oprichter, waarbij het huidige management zijn gevestigde belangen binnen het bedrijf behoudt. Euroscript voegt de oplossing Mypharmaexpert van Infotehna toe aan het eigen producten- en dienstenaanbod voor het beheer van regelgevingsinformatie, -documenten en -processen binnen dit marktsegment.

De integratie van Infotehna in de Euroscript-groep speelt in op de groeiende vraag van klanten en de markt voor de wereldwijde distributie en inzetmogelijkheid van Mypharmaexpert. Bij Euroscript werken ruim 1550 man.

Begin dit jaar kocht Euroscript al Amplexor, een Belgische specialist in content management systemen. Beide bedrijven zijn ook actief in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5106587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.