Managed hosting door True

Aia Software sluit Canadees pact met Intellio

 

Handen schudden

Aia Software, een Nijmeegse leverancier van software voor documentbeheer, is een samenwerking aangegaan met Intellio voor de Canadese softwaremarkt. Aia Software is de leverancier en ontwikkelaar van ITP, het klantencommunicatie-beheerplatform voor documentcreatie en output management. Het Canadese Intellio ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van zakelijke oplossingen.

De Canadese it-dienstverlener Intellio benaderde Aia Software nadat het Nijmeegs bedrijf in rapporten van Gartner en Forrester met zijn ITP-technologie positief werd beoordeeld. De toenadering kwam goed uit omdat Aia Software zoekt naar uitbreiding van zijn internationale partnernetwerk, onder meer op de Noord-Amerikaanse markt.

Volgens Eric Bourret, manager business solutions van Intellio, vormt het portfolio van Aia Software 'een natuurlijke aanvulling op ons eigen portfolio van zakelijke it-oplossingen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5086589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.