Managed hosting door True

EMC World 2014

VMware en SAP koppelen vSphere en Hana

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Virtualisatiespecialist VMware en bedrijfssoftwareleveracier SAP hebben tijdens EMC World 2014 in Las Vegas een samenwerking aangekondigd. Beheerplatform vSphere 5.5 wordt gekoppeld aan de in-memory database Hana van SAP. Gebruikers kunnen nu de appliance voor high-performance analytics beheren met het virtualisatie-platform van VMware.

Het aanbod is gericht op software defined datacenters, waarbij het beheer van database gevirtualiseerd wordt. De leverancier noemt dat software defined networking.

SAP Hana op vSphere is beschikbaar voor klanten die gebruik maken van gecertificeerde SAP Hana appliances of op SAP Hana gecertificeerde appliances afnemen als dienst. De gezamenlijke oplossing ondersteunt tot 1TB aan data op basis van 32 kernen (64 virtuele kernen). SAP Hana ondersteunt ook VMware vSphere-toepassingen voor het beheer, inclusief vMotion, Distributed Resource Scheduler (DRS) en VMware High Availability (HA).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5084553). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.