Managed hosting door True

Tripolis kampt met grote database-storing

 

Storing

E-mail service provider Tripolis Solutions kampt sinds vanochtend 12 maart 2014 met een grote database-storing. Hierdoor is het voor Tripolis-klanten niet mogelijk om hun mailingen te verzenden. Computable is ook klant bij Tripolis waardoor de dagelijkse nieuwsbrief niet verzonden kan worden. Tripolis hoopt dat de problemen in de loop van de middag verholpen zijn.

Op dit moment is niet duidelijk wat precies het probleem veroorzaakt heeft. Een medewerker laat aan Computable weten dat er een corruptie in de database van Tripolis heeft plaatsgevonden en ze proberen dat nu recht te trekken. Om klanten snel weer te kunnen bedienen wordt er een back-up teruggezet. Dit is echter een omvangrijke klus.

Zodra de systemen weer beschikbaar zijn, gaat Tripolis de impact van de downtime analyseren. Voor Computable betekent het in ieder geval dat de dagelijkse nieuwsbrief niet of veel te laat verzonden wordt. Lezers die toch onze nieuwsbrief willen bekijken, kunnen dit online doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5024190). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Ter aanvulling en correctie op bovenstaand artikel. Er is een storing in slechts een van de vele databases waardoor een klein aantal klanten getroffen is. Er is geen data verloren gegaan. Uiteraard is het vervelend voor de getroffen klanten waaronder Computable. Wij doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk te verhelpen en verwachten in de loop van de middag het probleem te hebben opgelost.

Joost Nienhuis
CEO Tripolis

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.