Managed hosting door True

I.R.I.S. implementeert WorkSite bij Lydian

 

Het Belgische advocatenkantoor Lydian heeft de implementatie van het documentmanagementsysteem (dms) Worksite afgerond. Ecm-leverancier I.R.I.S verzorgde de begeleiding, waardoor de negentig medewerkers nu beschikken over het volledig digitale beheer van alle dossiers. Onder andere vlot e-mailmanagement, een pijnpunt van de vorige toepassing, is dankzij WorkSite gerealiseerd.

Voor de keuze van het nieuwe dms werd niet over één nacht ijs gegaan. Lydian trok een externe consultant aan om onder andere behoeftes, pijnpunten en wensen in kaart te brengen en te evalueren. Het resultaat was een lijvig document met een duidelijke aanbeveling: Worksite als nieuw dms. Dit vooral vanwege de vlotte e-mailmanagementmogelijkheden, een specifieke ‘eis’ van alle gebruikers.

‘Belangrijke reden voor de keuze voor Worksite is vooral het gebruiksgemak en de manier waarop de toepassing aansluit bij de werkwijze van advocaten’, licht it-manager Jan Vanherpe toe. ‘De conversie van het vorige documentmanagementsysteem naar Worksite leverde geen problemen op waardoor alle oude dossiers nu in Worksite zijn opgeslagen. Dat was een absolute voorwaarde. Maar ook de integratie met e-mailmanagement en het gebruik blijkt eenvoudig.’

Bij het e-mailmanagement zoeken gebruikers via de Outlook-plugin in dossiers. In een volgende fase gaat I.R.I.S. Worksite ook mobiel beschikbaar maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4961108). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.