Managed hosting door True

Proact helpt Pantar aan hybride clouddiensten

 

Cloud

Pantar Amsterdam, specialist in het overnemen van bedrijfsprocessen met veel repetitief werk, kiest voor een door Proact volledig beheerde datamanagementomgeving. De oplossing bestaat uit Storage as a Service (SaaS) op basis van replicatie van de data naar een extern secundair datacenter.

Binnen de volledig gemanagede en gemonitorde dienst wordt door Proact de verantwoordelijkheid genomen voor het behalen van een optimaal serviceniveau van de it-infrastructuur op het vlak van beschikbaarheid en performance. Dagelijkse beheertaken worden uit handen genomen van de it-afdeling van Pantar Amsterdam, zodat er focus kan worden behouden op innovatie en projecten die daadwerkelijk meerwaarde opleveren voor de bedrijfsvoering.

Daarnaast zal de oplossing meebewegen met de interne en externe veranderingen op zowel technisch als innovatief gebied. Tevens kan Pantar hierdoor transformeren van een min of meer onvoorspelbare Capex-gebaseerde investeringsstrategie naar een transparante en meer voorspelbare Opex-exploitatiestrategie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4801759). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.