Managed hosting door True

VDD IQware wijzigt bedrijfsnaam in Hyarchis

 

Ecm-leverancier VDD IQware gaat verder onder de naam Hyarchis. Zowel de organisatie als de oplossingen dragen vanaf nu deze naam. Een belangrijke reden voor de naamswijziging is dat de productnaam Hyarchis steeds meer bekendheid geniet in de doelmarkten van de organisatie, zoals de financiële markt, overheid, onderwijs en zorg. Er is nu gekozen voor een consistente naam die de verschillende markten aanspreekt. Het kiezen voor één merk past hiernaast ook bij de internationale groeiambities van het bedrijf.

De bekendheid van Hyarchis is de laatste jaren vooral toegenomen, omdat de Hyarchis-suite steeds verder is uitgebreid en er diverse innovaties zijn gedaan. Zo zijn er steeds meer modules toegevoegd, als de documentclassificatie-oplossing Hyarchis Xtract en Hyarchis Waxtrapp (web content management en channel optimization). Met de naamswijziging worden alle marketinginspanningen onder één naam gebracht. Dit schept duidelijkheid bij zowel partners als directe klanten.

‘VDD IQware werd voorheen vooral geassocieerd met documentmanagement’, zegt Sybrand Jongejans, algemeen directeur van Hyarchis. ‘De laatste jaren hebben we echter laten zien dat ons product veel meer is dan dat alleen. Daarom is nu de tijd rijp om verder te gaan onder één merknaam. Door de naamswijziging naar Hyarchis gaat VDD IQware verder in een nieuw jasje, maar wel in één waarvan we al lang weten dat die ons ontzettend goed past.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4745366). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.