Managed hosting door True

Dienstverlener werkt samen met Cordis Solutions en Gimmal

The Next View koppelt SAP- en Microsoft-diensten

 

Combinatie

SAP-dienstverlener The Next View heeft strategische samenwerkingsovereenkomsten getekend met softwaremaker Cordis Solutions en ict-dienstverlener Gimmal. Bovendien gaat The Next View apps ontwikkelen voor Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Hiermee verbreedt The Next View zijn dienstverlening op het gebied van SAP/Microsoft-integratie.

Cordis en Gimmal bieden producten om de gebruiksvriendelijkheid van SAP te verbeteren door gebruik te maken van het Microsoft Sharepoint-platform. In samenwerking met Cordis gaat The Next View kant-en-klare Sharepoint Self Service-scenario’s leveren. Gimmal levert het iNET.dm-platform. Met behulp van iNET.dm verandert Sharepoint in een enterprise document management-systeem voor SAP. Documenten die in SAP zitten, worden opgeslagen in Sharepoint en zijn vervolgens eenvoudig te bekijken en te bewerken. De documenten behouden wel al hun SAP-metadata.

‘Momenteel biedt Cordis al standaard scenario’s voor bijvoorbeeld e-hrm en myPurchasing’, zegt Pim de Wit, partner en solution architect bij The Next View. ‘Dit aanbod gaan we samen met klanten uitbreiden, waarbij Cordis zorgt voor standaardisatie van de nieuwe scenario's. De koppeling tussen Sharepoint en SAP is een lang gekoesterde wens van onze klanten. Nu we SAP en Microsoft Sharepoint beter samen kunnen brengen met behulp van de producten van Cordis Solutions en Gimmal, zetten we belangrijke stappen in de richting van een integrale werkomgeving.’

Windows 8-apps

Ook op andere vlakken intensiveert The Next View zijn Microsoft-activiteiten. Zo gaat de dienstverlener bijvoorbeeld apps en scenario’s ontwikkelen voor Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De Wit: ‘We gaan scenario’s leveren voor desktop, tablet en telefoon. De eerste versies komen voor het eind van 2012 beschikbaar.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4596397). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.