Managed hosting door True

Utrecht kiest O3Spaces voor documentbeheer

 

Het Goudse softwarehuis O3Spaces gaat zijn Composer-documentgeneratieoplossing aan de gemeente Utrecht leveren. Hiermee zal Utrecht gemeentebreed en geïntegreerd met de bestaande applicaties en zaaksystemen beschikken over een modern en flexibel platform om uniform en volgens de gemeentelijke huisstijl documenten te kunnen creëren. O3Spaces Composer wordt geïntegreerd in de bestaande it-infrastructuur van de gemeente Utrecht.

De O3Spaces Composer-oplossing wordt binnen de gemeente gebruikt vanuit het bestaande zaaksysteem van Excellence en het gemeentelijk documentenarchief op basis van Alfresco. Daarnaast stelt Composer medewerkers in staat om vanuit verschillende ingangen op consistente en eenduidige wijze documenten te kunnen creëren. Zo kan er naast de koppeling met procesapplicaties gewerkt worden vanuit de bestaande Office-applicaties, vanuit een webbrowser of met een tablet/iPad.

Het Composer-platform conformeert zich volledig aan (open) industriestandaarden voor gegevensuitwisseling en koppelingen. Daarnaast is Composer cloud-enabled en kan het volledig zero-footprint worden geïmplementeerd met het oog op trends als bring your own device en het nieuwe werken. Daarnaast biedt Composer flexibele (web-)services om documentgeneratie gemakkelijk en consistent mogelijk te maken vanuit andere procesapplicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4595507). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.