Managed hosting door True

CA presenteert wereldwijd nieuw partnerprogramma

 

CA introduceert wereldwijd een nieuw partnerprogramma. Partners kunnen hiermee voordeel halen uit de continue veranderingen die plaatsvinden in de it-markt. Het nieuwe programma ondersteunt solution providers, service providers, alliances en resellers die hun klanten willen helpen bij de overstap van traditionele it naar innovatieve zakelijke diensten.

Het nieuwe CA Global Partner Program biedt een portfolio van platformonafhankelijke end-to-end oplossingen, bestaande uit plannings-, management- en security-oplossingen voor heterogene en hybride it-omgevingen. Daarmee kunnen partners hun klanten ondersteunen bij het beheren van steeds complexer wordende it-omgevingen. Tevens kunnen zij nieuwe vormen voor het verbeteren van de dienstverlening van hun klanten aanbieden.

Groeimogelijkheden

Dankzij het partnerprogamma kunnen partners hun expertise in de oplossingen van CA vergroten, waardoor ze in staat zijn extra groeimogelijkheden voor zichzelf te creëren. Bovendien krijgen deelnemers toegang tot cloud-oplossingen op maat, waarmee partners hun eigen specifieke cloud-oplossingen kunnen verkopen. Daarnaast biedt CA tools en technische knowhow voor de marketing- en salesafdelingen van de partners, waarmee zij de doorlooptijd voor het verkopen van cloud-oplossingen kunnen verkorten.

Bestaande partners van CA kunnen zich registreren op de nieuw vormgegeven MyCA-partnerportal. Deze portal bevat de nieuwste salestools, trainingen en marketingsupport. Daarnaast kunnen partners hier content op maat vinden, die is afgestemd op het partnerniveau en hun go-to-market strategie. Premier en Advanced Members hebben toegang tot speciale salessupport, specifiek accountmanagement, en markt- en business-ontwikkelingsbudgetten. Het verbeterde Global Service Center (GSC) komt in mei 2012 beschikbaar voor alle deelnemers via Live Chat op het MyCA- partnerportal. Daar kunnen ze antwoord krijgen op al hun vragen over het programma en hun best practices delen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4504376). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.