Managed hosting door True

Avnet Oracle on Oracle Roadshow reist door Benelux

 

Oracle on Oracle Roadshow

Value-add distributeur Avnet zoekt samen met Oracle en business partners Uptime, Rhodix, DBA, CC Group, SLTN, Truston, AMIS en Detron ict-managers in de Benelux op. De Avnet Oracle on Oracle Roadshow vindt plaats van 16 tot en met 27 april 2012. Deelnemende partners ontvangen hun bezoekers in een speciaal omgebouwde vrachtwagen die ruimte biedt voor een demonstratie en informeel netwerken.

De Avnet Oracle on Oracle Roadshow zal zeven plaatsen in de Benelux aandoen. De roadshow staat in het teken van de Oracle Database Appliance, een redundant uitgevoerde combinatie van geïntegreerde software, servers, storage en netwerkcomponenten. Met de Oracle Database Appliance kunnen bedrijven hoge beschikbaarheid en topprestaties combineren met een reductie van systeem-, implementatie-, licentie- en beheerkosten. De oplossing vermindert de it-complexiteit en de daarbij behorende kosten aanzienlijk, terwijl gebruikers een hogere efficiency van de informatievoorziening realiseren.

‘In de hele Benelux zoeken bedrijven naar manieren om meer te halen uit hun it-investeringen', zegt Marc van Ierland, verkoopdirecteur Benelux van Avnet. ‘De Oracle Database Appliance is zeer schaalbaar en flexibel, terwijl organisaties alleen betalen voor daadwerkelijk gebruik. Dat zijn voordelen die we het best in een persoonlijke ontmoeting voor het voetlicht kunnen brengen. Dat is mogelijk met deze roadshow.'

Voor meer informatie over de Avnet Oracle On Oracle Roadshow, locaties en aanmelding: www.avnet-ooo.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4489839). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.