Managed hosting door True

Nashuatec en Circle gaan samenwerking aan

 

NRG Group Benelux (met name bekend als Nashuatec) en Circle Software Group gaan een joint venture aan onder de naam Lascaux.

De nieuwe onderneming richt zich op de markt voor document management in de Benelux. Beide bedrijven hebben een gelijkwaardige inbreng in de nieuwe organisatie. Met de combinatie van kennis van beide gevestigde partijen verwacht men succesvol te opereren op de markt van electronisch document management. Het verwerken van fysieke en electronische documenten speelt een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering bij bedrijven en overheden. Digitalisering van documenten en stroomlijning van documentprocessen geeft organisaties grote mogelijkheden hun productiviteit te verhogen.   De samenwerking werd onlangs officieel bekrachtigd door Carol Dona, Vice President Raad van Bestuur NRG Group Benelux/Nashuatec en Frits Janssen, Directeur van Circle Software Group.   Carol Dona over de redenen voor samenwerking: "Alles draait om onze klanten; wij willen hen ook in de toekomst optimaal van dienst zijn met innovatieve document- oplossingen. Onze onderneming streeft een leidende positie na en wil in alle facetten van document management producten en diensten aan haar klanten aanbieden. De activiteiten vanuit de nieuwe onderneming komen tegemoet aan wensen van onze klanten".   w.vandijk@channelweb.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3768). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.