Managed hosting door True

FileMaker Pro 6 in het Nederlands

 

Vanaf vandaag is de Nederlandstalige versie van FileMaker Pro 6 beschikbaar. Deze databasesoftware biedt gemakkelijke opmaakprofielen en middelen om informatie te verzamelen, te beheren en te delen.

Nieuw in FileMaker Pro 6 is de mogelijkheid om grote aantallen beelden uit een map in een database te importeren. Voor de Mac OS X-gebruikers is het zelfs mogelijk om digitale beelden en informatie over de beelden direct vanuit digitale fotocamera’s in de database vast te leggen. Het vereenvoudigen van de stappen om beelden toe te voegen, versterkt FileMaker’s positie in het beheren van multimedia.   Dankzij de geïntegreerde XML (eXtensible Markup Language) import- en exportmodule in FileMaker Pro 6, is grenzeloze informatie-uitwisseling mogelijk. De brede ondersteuning van de XML-standaarden betekent dat FileMaker kan integreren en gegevens kan uitwisselen met veel andere toepassingen.   w.vandijk@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3432). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.