Managed hosting door True

Systony beloond door Maximizer Software

 

Systony, ontwikkelaar en leverancier van software voor relatiebeheer en CRM, heeft van CRM leverancier Maximizer Software de channel award 'European Partner of the Year' ontvangen. Systony werd onder meer beloond voor de snelle uitbreiding van zijn klantenportfolio. De softwarespecialist is een van de weinige Europese Maximizer partners die de technische kennis in huis heeft om Maximizer CRM met elk willekeurig financieel- en ERP systeem te koppelen.

Maximizer Software nodigt eens per jaar al zijn EMEA partners uit voor de Maximizer's partnerconferentie in het Europese hoofdkantoor in Bracknell. Hier werden vorige week partners beloond met awards in vijf categorieën. John Caputo, president van  Maximizer Software riep Systony uit tot Europese partner van het jaar vanwege "geweldige verdiensten".

Martijn Rijnders, directeur van Systony: "Ons hele team werkt altijd hard om Maximizer implementaties bij de klanten binnen de gestelde tijdspaden en budgetten uit te voeren. Dat we op tijd en op maat afleveren wordt niet alleen gewaardeerd door onze klanten, maar nu ook door Maximizer Software. Deze award zien we dan ook als de kroon op ons teamwerk."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2936166). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.