Managed hosting door True

Samenwerking EMC en Oracle voor snellere 11g-uitrol

 

EMC integreert Oracle Database 11g in zijn ´Information Infrastructure for Oracle´ programma. Hiermee willen de twee partijen de uitrol van de technologie versnellen.

De aankondiging omvat ondermeer geïntegreerde en gedocumenteerde configuraties voor Oracle database-omgevingen en de validatie van EMC-technologie met Oracle Database 11g. Dit laatste maakt de configuratie en het beheer van EMC NAS in Oracle grid-computingomgevingen sneller en eenvoudiger.

"EMC en Oracle hebben beiden als doel om onze klanten te helpen hun kosten te beheersen en het meeste uit hun informatie-infrastructuur te halen," licht Mike O'Neil, EMC vice president technology alliances toe. "We hebben zwaar geïnvesteerd en werken hecht samen om onze producten te integreren en klanten zo de hoogste gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te kunnen bieden. Gecombineerd met onze gezamenlijke service en support zijn we perfect in staat klanten te helpen met de implementatie van Oracle Database 11g."

EMC en Oracle hebben meer dan 55.000 gezamenlijke klanten. EMC is een Certified Advantage Partner in het Oracle PartnerNetwork en Oracle is een EMC Global Alliance Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2226592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.