Managed hosting door True

Asysco benoemt Erik van Rikxoort tot nieuwe ceo

 

Het Nederlandse Asysco, leverancier van oplossingen voor het beschermen, moderniseren en uitbreiden van investeringen in bestaande Unisys Linc- of Cobolsystemen, heeft Erik van Rikxoort aangesteld als ceo.

Van Rikxoort is sinds 1 september bij Asysco verantwoordelijk voor het realiseren van de groeistrategie door internationale expansie, het uitbouwen van de sales-activiteiten en het verder ontwikkelen van het partnerkanaal.

Erik van Rikxoort is inmiddels een bekend gezicht binnen de ict-markt. De laatste twintig jaar heeft hij onder andere de functie van managing director bekleed bij internationaal opererende organisaties als Software AG en Sitel. Bovendien was hij als country manager van Compuware verantwoordelijk voor de afdelingen products en professional services.

Van Rikxoort richt zich met zijn leidinggevende activiteiten op de internationale markt waarin Asysco zich begeeft. De organisatie heeft vestigingen en medewerkers in Amerika en Europa. De belangrijkste doelstelling van Van Rikxoort is gericht op het verhogen van de naamsbekendheid van Asysco en het positioneren van hun product Lion, dat Linc-applicaties en Cobol-systemen op het Unisys-platform converteert naar open systemen en databases.

Van Rikxoort: ‘Asysco heeft een enorme expertise in huis en beschikt over producten waarmee Unisys-gebruikers aanzienlijke voordelen kunnen behalen. Onze klanten blijken zeer tevreden te zijn over deze kostenefficiënte oplossingen. Niet voor niets hebben we inmiddels talloze (inter)nationale implementaties uitgevoerd. Het is nu mijn taak om onze kwaliteit in de markt kenbaar te maken. Het opzetten van een nieuwe marketingstrategie vormt daarom een speerpunt voor Asysco. Ik kijk er erg naar uit om de reputatie en het klantenbestand in zowel Nederland als andere landen te versterken.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2143744). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.