Managed hosting door True

Kadenza kiest voor verzelfstandiging

 

Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, verzelfstandigt de onderneming per 31 december aanstaande middels een management buy-out.

Financieel partner Synergy Investment Group draagt zijn participatie over aan de directeuren van Kadenza, Jeroen Blankendaal en Erik Leene. Met deze verdere verzelfstandiging stelt Kadenza's management het bestendig groeiende bedrijf in staat de continuïteit te waarborgen en de zeer specifieke markt voor business intelligence- en data warehouse-oplossingen nog gerichter te benaderen. Jeroen Blankendaal, directeur Kadenza: "Met de solide basis die we in de afgelopen jaren gelegd hebben, zetten we de verdere groei van ons bedrijf voort. We hebben elk financieel boekjaar winstgevend afgesloten en verwachten die ontwikkeling door te kunnen zetten. Met ons team van topspecialisten kunnen we onze groeiaspiraties in de komende tijd concreet waar maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1807289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.