Managed hosting door True

Information Builders en VLC starten samenwerking

 

Information Builders, leverancier van Business Intelligence en integratie software, gaat samenwerken met VLC, ICT dienstverlener gespecialiseerd in Business Intelligence en Web Content Management expertise.

Doelstelling van deze samenwerking is om samen succesvolle Business Intelligence oplossingen te realiseren voor klanten. De kennis en ervaring van de VLC consultants vormen een zeer sterke basis om WebFOCUS projecten te implementeren: de Business Intelligence kennis zorgt voor het tot stand komen van de juiste Business Intelligence oplossing en de webkennis zorgt voor optimale integratie in de webomgeving. Een sterke combinatie.

VLC en Information Builders hebben hoge verwachtingen van de samenwerking. Mathijs Kreugel, directeur van VLC: "WebFOCUS is een fantastische Business Intelligence oplossing, dat terecht door Gartner in het leiderschapskwadrant wordt geplaatst. In het afgelopen jaar heeft een aantal grote bedrijven voor WebFOCUS gekozen en ik ben ervan overtuigd dat er de komende jaren nog vele bedrijven zullen volgen. Ik reken er dan ook op dat we een aantal mooie Business Intelligence projecten met Information Builders tegemoet gaan."

Dennis Bartels, Country Manager van Information Builders Benelux: "Information Builders kiest er strategisch voor om de implementatie van software met partners te doen. Het hebben van kwalitatief goede partners is dus van groot belang voor ons. Ik ben dan ook verheugd dat we de samenwerking met VLC nu kracht bijzetten met een partnerovereenkomst."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1803285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.