Managed hosting door True

Kroll Ontrack wordt Microsoft Gold Certified Partner

 

Kroll Ontrack heeft de Gold Certified-status bereikt in het Microsoft Partner Programma met een Competency in ISV/Software.

Ontrack PowerControls is een eenvoudige en krachtige tool voor het kopiëren, zoeken, herstellen en analyseren van data rechtstreeks uit back-ups van de Microsoft Exchange Server, van unmounted databases (.edb) en Information Store-bestanden. Kroll Ontrack heeft bijna 20 jaar ervaring in data-recovery en heeft PowerControls ontworpen om opslagmanagers en e-mail-, netwerk- en helpdeskmedewerkers te helpen hun interne klanten beter van dienst te kunnen zijn. “Wij geloven dat Ontrack PowerControls essentieel is voor iedereen die met Microsoft Exchange Server werkt. Het behalen van de Gold Certified-status versterkt de voordelen, zoals tijd- en geldbesparing, die Ontrack PowerControls kan bieden aan organisaties”, aldus Jim Reinert, senior director of Software en Services bij Kroll Ontrack. “Deze erkenning is een belangrijk middel om onze expertise en relatie met Microsoft te promoten bij onze klanten.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1726492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.