Managed hosting door True

Oracle reikt Partner Awards 2006 uit

 

Oracle heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdag de Nederlandse Partner Awards voor 2006 uitgereikt.

Ieder jaar kent Oracle de Partner Awards toe in verschillende categorieën. Voor iedere onderscheiding worden de genomineerden getoetst op basis van een aantal criteria. De organisatie die de beste resultaten in het afgelopen jaar heeft gerealiseerd, mag de jaarlijkse Partner Award in ontvangst nemen.

De onderscheidingen voor 2006 werden toegekend in negen categorieën. De Innovation Award werd dit jaar toegekend aan IT-Eye. Technology partner of the year werd AXI en de prijs voor Applications Partner of the Year is gewonnen door Capgemini Nederland BV. De awards die worden toegekend aan partners die zich richten op het MKB werden dit jaar toegekend aan Getronics PinkRoccade (Best SME Applications Partner of the year) en Vertis BV (Best SME technology Partner of the year). De onderscheidingen voor Outstanding Value Added Reseller, Outstanding System Integrator en Outstanding Independent Software Vendor gingen achtereenvolgens naar PC-WARE, Atos Origin Nederland BV en Matadex. De prijs voor de beste nieuwkomer werd dit jaar uitgereikt aan SLTN.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1438720). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.